Zie foto's (9)

IDDUP

MICE - Infrastructuur, Infrastructuur - Conferentie en congrescentra, Infrastructuur - Seminar en conferentiecentra in Oreye
 • Het IDDUP ATRIUM is het eerste zaken- en netwerkingcentrum van Haspengouw (Provincie Luik)

  Het bevindt zich in Otrange, vlakbij de autosnelwegen E40 (naar Brussel 5 km), E40 (naar Antwerpen-Keulen 15 km) en E42 (naar Namen 15 km). Deze nieuwe ruimte beslaat drie verdiepingen en is uitgerust met alle nodige accommodatie om tot 10 personen te onthalen. Dit alles gebeurt op een heel flexibele manier, de uren variëren namelijk in functie van ieders behoeften (24 uur per dag, 7 dagen per...

  Het IDDUP ATRIUM is het eerste zaken- en netwerkingcentrum van Haspengouw (Provincie Luik)

  Het bevindt zich in Otrange, vlakbij de autosnelwegen E40 (naar Brussel 5 km), E40 (naar Antwerpen-Keulen 15 km) en E42 (naar Namen 15 km). Deze nieuwe ruimte beslaat drie verdiepingen en is uitgerust met alle nodige accommodatie om tot 10 personen te onthalen. Dit alles gebeurt op een heel flexibele manier, de uren variëren namelijk in functie van ieders behoeften (24 uur per dag, 7 dagen per week).

  Deze ideale socialiseringsruimte biedt een dynamische werksfeer en tal van mogelijkheden om netwerken te delen en uit te breiden.

  De lokalen zijn speciaal ingericht als een comfortabele werkplek voor coworkers en voor de organisatie van workshops, opleidingen, werkgroepen, teambuilding, zakenvergaderingen, ... En de lijst is uiteraard lang niet volledig, we ontvangen dan ook graag eventuele andere voorstellen voor het gebruik van de lokalen.

  Het IDDUP ATRIUM bestaat uit een grote vergaderzaal (de bureaus in de Open Space kunnen worden geplaatst zoals u het beste uitkomt), geconnecteerde hightech flatscreens, een snelle wifiverbinding, geconnecteerde SONOS-box, een professionele XEROX-printer/scanner, een vaste telefoon, beveiligde persoonlijke opbergkastjes, een volledig uitgeruste keuken, een ontspanningsruimte, een terras en een oprijlaan/parking (voor 2 wagens, met camerabewaking). Voor alle mogelijke IT-problemen in de coworking ruimte is er op afstand eveneens een informaticus beschikbaar.

  Naast de kantoorruimte zijn er in het pand ook twee tweepersoonskamers met Smart TV en wifiverbinding, en een ruime badkamer (douche / ligbad). U kan het hele gebouw dus gerust voor één of meerdere nachten reserveren.

  Zo hoeft u niet op zoek naar een hotel, vergaderzaal of restaurant. Het ATRIUM voldoet aan al uw behoeften, en dit alles op eenzelfde plek!

  Daarnaast bieden we ook de klok rond private conciërgediensten aan. Wij bieden een oplossing voor al uw behoeften.

  Bij IDDUP kan u ook beroep doen op 10 deskundigen, allen zijn ze gespecialiseerd in hun eigen competentiedomein in communicatie en public relations (websites, grafische vormgeving & drukwerk, foto’s, mediatraining, persrelaties, coaching, organisatie van evenementen, ...). IDDUP SKILLS stelt hierbij zijn expertise en netwerk volledig te uwer beschikking!

 • Capaciteit
  • Personen :  10 Maximum aantal personen
  • Kamers :  2 Kamer(s)
 • Gesproken talen
  • Frans
Hal m2
Salle de séminaire 140 10 30
Diensten
 • Uitrusting
  • Wifi
  • Flip-over
  • Kopieerapparaat
  • Beamer
  • Mededelingenbord
  • Telefoon
Sluiten