Vrijgezellenfeest

Enkele ideeën om een waardig punt te zetten achter je vrijgezellenbestaan!

Profil

Hou je van actie?

Couleur aventure
Een hindernissenparcours, een oriëntatieloop, boogschieten, samenwerkingsspelen, mountainbiketochten, paintball, avonturentochten: een greep uit de vele activiteiten waaruit je kan kiezen bij Couleur aventure. Niet te missen: bubble foot!

Formul'Quads
Leef je uit aan het stuur van een quad of een buggy tijdens een tocht in het Natuurpark van de Burdinale en de Mehaigne. Motorsportliefhebbers die niet bang zijn om zich nat te maken, komen hier zeker aan hun trekken!

Escape rooms Wish you lock & L'Omalienne
Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen uit een ruimte vol raadsels en mysteries... Slaag je erin om samen met je teamgenoten de geheimen van de escape room te doorgronden en er tijdig uit te geraken? Ga de uitdaging aan!

 

Voor jullie, dames

Naxhelet Wellness
In dit welnesscentrum kan je kiezen uit een selectie van behandelingen voor gezicht en lichaam, naast programma’s voor één dag. Sauna, Turks bad, ijsfontein, zoutcabine, binnenzwembad, kamerjas, handdoek en pantoffels en diverse massages, na afspraak.

Love Boutique Ose&vous
Accessoires, pakjes, producten, van een gewoon eendje tot het hele pakket van 50 tinten grijs, je vindt er alles wat je nodig hebt om je vrijgezellenfeest of je huwelijksnacht extra spannend te maken. 

Ateliers "Les Secrets de Gertrude" in het kasteel van Moha
Je vriendin gaat binnenkort trouwen en wil het einde van haar vrijgezellenbestaan op originele wijze vieren in een uitzonderlijke omgeving? Je bent op zoek naar de gedroomde locatie om haar vriendinnen samen te brengen vόόr de grote dag? Het feodale kasteel van Moha stelt je verschillende formules voor.

Voor jullie, heren

Bezoek the Owl Distillery en proef de uitstekende whisky van bij ons, op basis van in België geteelde gerst met het fair trade-label. Een uitzonderlijk product, waarvan de verschillende productiefasen worden gedemonstreerd tijdens rondleidingen die het hele jaar door plaatsvinden.

Maak er een fijne dag van op de green van de Avernas Golf Club. De golfbaan telt 9 holes en is beplant met bomen. Na de sportieve inspanning is het de gewoonte om voor de ‘19e hole’ samen iets te drinken of te eten in het Lemongrass Restaurant binnen de club.

De Naxhelet Golf Club telt liefst 30 holes, op een baan die werd uitgetekend door Martin Hawtree, een Engelse architect van internationale faam. Ter hoogte van de 18e hole kan je je golfexploten gaan vieren op het terras van de brasserie en het restaurant.

The Hunter is een concept met enerzijds de eerste schietsimulator van België, die je op een reuzengroot HD-scherm van 30 m² laat oefenen op tal van situaties die zich tijdens de jacht kunnen voordoen, en anderzijds een clubhouse waar de gezelligheid primeert.

Om samen te doen, meisjes tegen jongens

Doe eens iets ongewoons met Golf champêtre. Deze golfbaan van 16 holes ligt in hartje Haspengouw, niet ver van Waremme. Ze strekt zich uit over 20 ha weiden, te midden van de runderen van het Belgisch Witblauw ras en de paarden van de boerderij.

Stel je team samen, bedenk een strategie en kies een strijdkreet! Zo ben je klaar voor een partijtje paintball te midden van de natuur. Mik, schiet en raak de tegenstanders met verfballen om de overwinning binnen te halen!