Wishyoulock

Wish you Lock

Recreatiecentrum in Les Avins
 • Welkom in het salon van Mijnheer Marcel Travel, een gedreven wetenschapper die niets liever doet dan nieuwe experimenten uitvoeren. Hij is apetrots op zijn grootste uitvinding, en hoewel hij weet dat hij die spaarzaam moet gebruiken, wordt zijn hunker naar avontuur en adrenaline alleen maar groter.

  Op elke reis probeert hij voorwerpen mee te nemen uit de jaren die hij zelf niet heeft meegemaakt... Op die manier tracht hij te begrijpen hoe de wereld rondom hem verandert en wil hij inspiratie...

  Welkom in het salon van Mijnheer Marcel Travel, een gedreven wetenschapper die niets liever doet dan nieuwe experimenten uitvoeren. Hij is apetrots op zijn grootste uitvinding, en hoewel hij weet dat hij die spaarzaam moet gebruiken, wordt zijn hunker naar avontuur en adrenaline alleen maar groter.

  Op elke reis probeert hij voorwerpen mee te nemen uit de jaren die hij zelf niet heeft meegemaakt... Op die manier tracht hij te begrijpen hoe de wereld rondom hem verandert en wil hij inspiratie opdoen voor nieuwe uitvindingen. Die verslaving aan tijdelijke ontdekkingen is nochtans niet zonder gevaar, want zo dreigt de werkelijkheid te vervagen!

  Mijnheer Travel is nu spoorloos. Waarschijnlijk is hij verloren gelopen in een ander tijdperk en is hij zich daar niet van bewust. Dus doen we een beroep op jullie, aankomende of ervaren speurders, om op zoek te gaan naar alle aanwijzingen die hij voor zijn laatste expeditie kan hebben achtergelaten en die te ontcijferen. Breng Mijnheer Travel terug naar het heden en laat ons bewijzen dat het tijdperk waarin we leven, wel degelijk het zijne is.


  Reserveren is verplicht.

 • Gesproken talen
  • Frans
Diensten
 • Uitrusting
  • Parkeerplaats
 • Tarieven
 • Volwassene
  van 16 € tot 24 €