Romantisch weekend

Er hangt liefde in de lucht ...
Maak je op voor een romantisch weekendje!

Profil

Als koppel

Tips

Originele ideeën

Enkele tips

Wandel hand in hand door de schitterende tuinen van het kasteel van Jehay, waar je sculpturen, tweehonderd jaar oude bomen en de moestuin kan bewonderen.

Bezoek het prachtige kasteel van Modave. Dit beschermde 17e-eeuwse gebouw behoort tot het Patrimoine Majeur de Wallonie. Het telt een twintigtal zalen en is rijk gemeubileerd en gedecoreerd.

Geniet in het zomerseizoen met z’n tweetjes van een boottocht aan boord van de Val Mosan.

Sauna, Turks bad, ijsfontein, zoutcabine, binnenzwembad, verzorging en massages à la carte. Alles om gezellig te ontspannen in het Naxhelet Wellnesscentrum.

Kookles in restaurant Le Coq aux Champs met chef Christophe Pauly, om volkomen relaxed te leren koken als een sterrenchef.

Bij kaarslicht

Arabelle Meirlaen benadert koken zoals het leven: mooi, smakelijk, knapperig, vol liefde en emoties...

Le Chawetay is een atypisch restaurant, met een beknopte kaart en een menu van lokale producten geserveerd op leiplaat, een tafel aan de rand van het water, gezellige hoekjes, honderden kaarsen...

Een creatieve Franse keuken, een idyllische omgeving en verwelkoming in de tuin bij mooi weer, dat mag je verwachten van La Table de Jean-Jacques.

Philippe Fauchet verwelkomt je in een hedendaags, sober en elegant decor te midden van de velden, om je te vergasten op een pure, vindingrijke en moderne keuken.

Met zijn authentieke smaken, zijn o zo typische terras en zijn buitengewone omgeving doet Storia di Micelli je meteen denken aan een plekje in Italië. Vergeet even de realiteit...

Een nestje voor 's nachts

Welkom bij Sleep in a Bubble voor een bijzondere nacht op een ongewone plaats, slapen onder de sterrenhemel... in la Bulle enchantée.

Zin in een verblijf in de natuur? L'Abarolodge is een vakantiehuisje van massief hout dat baadt in een warme en rustgevende sfeer. 

In La Ferme au Moulin word je verwelkomd in een vroegere atypische windmolen die zich naast de boerderij bevindt. 

Authenticiteit, geschiedenis en design bepalen de sfeer in het hotel van de Naxhelet Golf Club, waar de kamers uitzien op het platteland, met de horizon in het blikveld. 

In Les 4 Saules verwelkomen de gastheren je in alle eenvoud in hun boerderij, in kamers die met respect voor het verleden gerenoveerd zijn.

Verleiders

Doe eens iets speciaals en proef van l’Aphrodisiaque, een likeur op basis van witte rum, kruiden en een kruidenthee van saffraan afkomstig van Safran de Cotchia. 

Nu we het over een afrodisiacum hebben, naar verluidt zouden de kruiden die worden gebruikt bij de productie van chocolade, verrassende eigenschappen hebben. Heerlijke producten van 100% ambachtelijke makelij vind je hoe dan ook bij Taratata, Caramel et Chocolat, waar Laurence de cacaobonen, de geurige vruchten en de kostbare kruiden elk seizoen verwerkt in de themacollecties.

Wil je je romantisch weekend nog wat meer pit geven, dan vind je vast je gading in de Love Boutique Ose&vous met zijn ruime aanbod van accessoires, pakjes, producten... van een gewoon eendje tot het hele pakket van 50 tinten grijs.