Où boire un verre ?Adobestock 2156 C Rh2010
©Rh2010 Adobestock

Waar kun je iets drinken?

Heb je een beetje dorst? Hier zijn een paar leuke plekjes waar je iets kunt drinken met een aperitiefplankje in de Maaslanden, van Haspengouw tot de Condroz via de Maasvallei!

Wondercom 7Wondercom 7
©Wondercom 7
Justine Toussaint

Ambassadeur
Terres-de-Meuse

Ju onderweg


Huy en omgeving

Kom genieten van een drankje aan het water of op de Grote Markt van Huy!


Lokale bistro's

Ontdek de warmte en authenticiteit van de bistro’s van Terres-de-Meuse. Deze vriendelijke etablissementen verwelkomen je met eenvoud en gulheid, in een warme en ontspannen sfeer. Laat je verleiden door lokale specialiteiten, vergezeld van een glas ambachtelijk bier en proef de authenticiteit van de lokale keuken in deze terroir bistro’s.

Les Bistrots de Terroir is een label dat deel uitmaakt van een netwerk dat aanwezig is in heel Wallonië. Door zich aan te sluiten bij het Bistrot de Terroir-netwerk, verbinden restaurants en cafés zich ertoe te voldoen aan strenge kwaliteitscriteria. Deze criteria omvatten onder andere de aanwezigheid van ten minste drie streekproducten, waarvan één permanent, en een minimale openingsduur van 250 dagen per jaar. Op deze manier bieden Bistrots de Terroir een kwaliteitsgarantie voor liefhebbers van de authentieke, lokale keuken.

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten