Application RoadBOOKApplication RoadBOOK
©Application RoadBOOK

Het advies van de Trip Advisor is gebundeld in een gepersonaliseerde webapplicatie, die naar de reiziger wordt gestuurd per e-mail of sms net na de eerste uitwisseling. Reizigers kunnen zich op deze aanbevelingen baseren om hun beslissingen te sturen, omdat ze precies overeenkomen met hun behoeften ter plaatse. Bovendien kunnen reizigers op elk moment opnieuw contact opnemen met een beschikbare adviseur om aanvullende informatie voor hun roadbook aan te vragen.

Ontdek een schat aan waardevolle tips dankzij het roadbook!

Het is eenvoudig: ontvang uw eigen reisdagboek per e-mail of sms. Dit boekje is gepersonaliseerd op basis van je voorkeuren en afgestemd op de duur van je verblijf en geeft je toegang tot voortdurend bijgewerkte informatie via je eigen speciale website. Je vindt er details over evenementen, must-do activiteiten, wandelroutes, restaurants en nog veel meer. Het is het perfecte hulpmiddel om lokaal op de hoogte te blijven en toegang te krijgen tot de nieuwste informatie!

Als je de voorkeur geeft aan een minder digitale aanpak of op zoek bent naar een offline uitje, dan zijn onze papieren brochures nog steeds verkrijgbaar. Vraag er gewoon om op locatie bij onze adviseurs.

Sluiten