chien-AdobeStock_129305777-c-WavebreakMediaMicro.jpegUn couple souriant et leur fille en train de caresser leur chien dans un parc
©Wavebreakmediamicro Adobestock

Met je trouwe viervoeter

Reizen met je hond wordt steeds populairder en biedt een unieke kans om nieuwe plaatsen te ontdekken en tegelijkertijd de band met je trouwe metgezel te versterken. Of u nu een natuurliefhebber, een avonturier of een liefhebber van nietsdoen bent, Terres-de-Meuse biedt een ruime keuze aan activiteiten en accommodaties om aan uw wensen te voldoen en uw verblijf met uw hond onvergetelijk te maken.

Vriendelijke adressen

voor een gastronomische vakantie met Médor

Dit is de perfecte gelegenheid om te laten zien dat je hond de beste voedselrecensent van de stad is, met zijn feilloze neus voor lekker eten!

Neem uw hond mee

Hondvriendelijke accommodatie!

Op zoek naar een vakantiebestemming voor jou en je hond?

Geen zorgen meer over slapen op stro! Onze accommodaties zijn 100% hondvriendelijk, dus Snoopy kan eerste klas met je meereizen.

Stel je een vredige nachtrust voor in een knusse accommodatie met je snurkende hond aan je zijde, of ontspan in een huisje op het platteland met je hond die zijn schapendromen deelt. En waarom zou je niet eens een nacht onder de sterrenhemel doorbrengen in een tent met je trouwe viervoeter aan je zijde?

Laat je hond dus niet thuis als je op vakantie gaat, maar kom logeren in onze accommodatie en geniet van een onvergetelijke ervaring met je trouwe sidekick aan je zijde. Want vakantie is tenslotte veel leuker met een hond met een blije neus!

Een zorgeloze vakantie

Touring stelt u in staat om met uw hond te reizen en samen unieke avonturen te beleven.
Door praktisch advies te volgen over hoe u veilig kunt reizen
en door hondvriendelijke bestemmingen te kiezen,
kunt u het beste uit deze ervaring halen.
Ga op avontuur met uw hond en creëer onvergetelijke herinneringen.

De uitrusting die je hond altijd bij zich moet hebben:

  • Zijn halsband of tuigje met label: uw gegevens moeten up-to-date zijn, zodat u gemakkelijk bereikbaar bent
  • Zijn riem of lanyard: uw hond moet altijd aangelijnd zijn tijdens een wandeling of bezoek
  • Een voerbak en waterfles: zodat je hem kunt verfrissen en hij overal zijn dorst kan lessen
  • Zijn brokjes of lekkers: voor het geval hij trek krijgt
  • Poepzakjes: om eventuele “souvenirs” die hij achterlaat op te vangen. Zakjes zijn verkrijgbaar bij het Maison du Tourisme (zolang de voorraad strekt).

5 ideale wandelingen

om te doen met uw hond

Niets evenaart de aanstekelijke vreugde in de ogen van je hond als hij de riem ziet en beseft dat het tijd is voor een wandeling. Een wandeling met je trouwe viervoeter is veel meer dan alleen lichaamsbeweging. Het is een speciaal moment om een band op te bouwen en te delen, waarop u contact kunt maken met uw hond en samen van de natuur kunt genieten. Je voelt het briesje op je gezicht terwijl je hond snuffelt, rent en enthousiast zijn omgeving verkent.

Wandelen met je hond is een kans om te ontspannen, op te laden en dierbare herinneringen te creëren. Of het nu op het platteland of in het bos is, wandelen met je hond is een bron van geluk, medeplichtigheid en vrijheid, en versterkt de onbreekbare band die je verbindt met je trouwe viervoeter.

Onvergetelijke avonturen

activiteiten om te delen met je trouwe metgezel

Op Terres-de-Meuse beleeft u onvergetelijke avonturen met uw hond.
Wandelingen, boottochten, bezoeken, activiteiten…
Er is voor elk wat wils in de adembenemende landschappen van de regio.
Neem uw viervoeter mee en ga samen op ontdekkingstocht.

Blijf bij de les, blijf op de hoogte

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten