Copie De Balade Aux Flambeaux Mars 201702 C Serge PecheurBalade aux flambeaux
©Balade aux flambeaux|Serge Pêcheur

Herfst sensatie en smaken

Ontdek een scala aan gastronomische hoogstandjes in de kleuren van de herfst, van lokale producten en traditionele recepten tot gewaagde culinaire creaties.
En waag je in de mysteries van de herfst en laat je meeslepen door de koude rillingen van Halloween en de legendes die in de regio rondspoken. Neem deel aan betoverende festivals, verken plaatsen met een rijke geschiedenis en tril mee op het ritme van sprookjes en griezelige verhalen.
Tussen smakelijk genot en de spanning van Halloween belooft de herfst in Terres-de-Meuse een unieke zintuiglijke ervaring waar smaken en legendes samengaan om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Top wandelingen

om te doen in de herfst

De herfst nodigt je uit om te genieten van boeiende wandelingen te midden van een betoverend natuurspektakel.
De voordelen en geneugten van deze herfstwandelingen zijn talrijk, met landschappen die
getransformeerd worden in een symfonie van glinsterende kleuren. De bomen nemen gouden en rode tinten aan en creëren een visueel tafereel dat je de adem beneemt. Het knisperen van de bladeren onder je voeten voegt een unieke zintuiglijke dimensie toe,
terwijl de frisse lucht je omarmt.
Grijp de herfst aan om nieuwe energie op te doen, in contact te komen met de natuur en je te verbazen over de veranderende schoonheid.

Belangrijke herfstgebeurtenissen

Ontdek de boeiende culturele, feestelijke en toeristische evenementen die van de herfst
in de Terres-de-Meuse een seizoen vol verrassingen en charme maken.

Sluiten