familleAdobeStock_405773273-c-iuricazac.jpegFamille heureuse couché dans l'herbe
©Iuricazac Adobestock

Familie-uitjes

in Terres-de-Meuse

Op zoek naar iets om te doen met je kleintjes? Zoek dan niet verder! We hebben een reeks activiteiten samengesteld om ze te laten bewegen, lachen en denken. En als ze ooit klagen dat ze zich vervelen, hebben we zelfs activiteiten om ze aan het werk te zetten (shhh, niet verder vertellen). Dus als je op zoek bent naar een gezellig familiedagje uit, kom dan naar ons! En bereid je voor op veel gelach, uitdagingen en onvergetelijke momenten van samenzijn.

Kinderwagenritten

Klaar om er met baby op een makkelijke manier vandoor te gaan?

Geen hoofdpijn meer over ingewikkelde routes! Wij hebben de coolste ritjes bedacht die 100% toegankelijk zijn met je kinderwagen op vier wielen. Niet meer opvouwen om trappen te beklimmen, dat beloven we!

Voor een stressvrij gezinsuitje, met alle comfort voor baby!

Activiteiten voor alle leeftijden

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame of sportieve gezinsactiviteit?
Geen paniek, we hebben een lijst samengesteld met ideeën waar jong en oud van zullen opspringen.
Maak je dus klaar om te lachen, plezier te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren als gezin!

.

Gezinsuitstapjes die je niet mag missen

Ontdek onze selectie kindvriendelijke evenementen voor onvergetelijke herinneringen voor het hele gezin!

Ga op avontuur

Als je op zoek bent naar een originele manier om tijd door te brengen met het gezin en tegelijkertijd de schatten van de streek Terres-de-Meuse te ontdekken, waarom probeer je dan geen escapadespel, schattenjacht of geocaching? Deze leuke activiteiten zullen zeker de nieuwsgierigheid van je kinderen en tieners prikkelen en je tegelijkertijd onderdompelen in de geschiedenis en cultuur van onze mooie streek.

Verken met spannende speurtochten de verborgen schatten van de steden en dorpen van de Terres-de-Meuse. Ga op onderzoek uit om raadsels op te lossen en aanwijzingen te vinden die je naar ongewone en weinig bekende plekken leiden.

En voor natuurliefhebbers is geocaching een activiteit die je niet mag missen. Gebruik je GPS om caches te zoeken die verborgen liggen in de natuur. Een unieke kans om de mooiste landschappen van de regio te verkennen en tegelijkertijd te genieten van een moderne schatzoekervaring.

So, klaar voor een onvergetelijk avontuur? Schatzoeken en geocaching zijn een originele en leuke manier om de rijkdommen van onze streek te ontdekken.

Ze hebben voor jou getest

Trouw de ambassadeurs van Terres-de-Meuse en
laat je inspireren door hun ontdekkingen en adviezen.

Dit vind je misschien ook leuk

Sluiten