Adobestock 116870042 C WavebreakmediamicroAdobestock 116870042 C Wavebreakmediamicro
©Adobestock 116870042 C Wavebreakmediamicro|Wavebreakmediamicro Adobestock

Mijn mooiste wandeling

Laten we samen vertrekken voor een onvergetelijke escapade, in het hart van wat je mooiste wandeling zal worden.
Laat je betoveren door de magie van de landschappen en hun diversiteit, verwonder je over de symfonie van kleuren die zich voor je ogen ontvouwt. Het is een avontuur dat je ver wegvoert van het alledaagse leven, waar elke stap een verborgen schat onthult en elke ademhaling je dichter bij de harmonie met de natuur brengt. Ga mee op deze betoverende zoektocht, waar herinneringen als sterren aan de hemel weven van een reisroute die onvergetelijk zal worden.

De mooiste boswandelingen

Verken de betoverende paden van Terres-de-Meuse en laat je betoveren door het ongeëvenaarde plezier van boswandelingen.

Adem de zuivere lucht in die doordrongen is van mysterie en bewonder de wilde schoonheid die je omringt. Momenten van diepe verbondenheid met de natuur, een verkwikkende ontsnapping voor lichaam en geest.

Ontdek het eenvoudige plezier van een boswandeling, waar elke stap een natuurlijke schat onthult, en smeed herinneringen die voor altijd in je hart gegrift zullen blijven.

Onze favoriete wandelingen

Of je nu houdt van wilde natuur, fascinerende architectuur of adembenemende panorama’s, onze favoriete wandelingen beloven onvergetelijke momenten van ontsnapping en ontdekking. Trek je schoenen aan, stel je hart open voor emotie en begin aan wandelingen die in je dierbaarste herinneringen gegrift zullen blijven.

Bon ap' zak!

Wil je de vele bewegwijzerde wandelingen in de Terres-de-Meuse uitbreiden en tegelijkertijd de lokale producten ontdekken?

Deze isothermische rugzak voor €25 biedt een compleet aperitief voor twee personen en voorgestelde wandelroutes. Fijnproevers kunnen genieten van de natuur en uitzichtpunten terwijl ze proeven: appelsap, limonade, een aperitiefbuisje, een biertje, chips, auberginekaviaar en crackers, worstjes.

Een bonus: de rugzak is voor jou voor je toekomstige wandeltochten.

Ze hebben voor jou getest

Trouw de ambassadeurs van Terres-de-Meuse en
laat je inspireren door hun ontdekkingen en doe je voordeel met hun advies.

Ze kennen hun gelijke niet als het gaat om het opgraven van goudklompjes, het buiten de gebaande paden brengen,
het vinden van de perfecte plek om te overnachten of het trendy restaurant waar je kunt genieten van de lokale keuken.

.

Sluiten