Balade forêtJeune couple qui se balade main dans la main en forêt
©Designed by cookie_studio - Freepik

Romantisch weekend

Alles wat je nodig hebt voor een romantisch weekendje weg

Wilt u uw geliefde meenemen op een romantisch uitje? De Terres-de-Meuse is de perfecte bestemming voor een romantisch uitje.
Hand in hand, slenteren door de smalle straatjes van Vieux Huy, genieten van de savoir-faire van onze gerenommeerde chef-koks, verwend worden in een spa, een knusse nacht doorbrengen in een ongewone accommodatie… Oh ja, vergeet het kasteel van Modave en de romantische vallei van Hoyoux niet. En natuurlijk, vergeet het kasteel van Modave en de romantische vallei van Hoyoux niet.
Hier zijn slechts enkele van de betoverende intermezzo’s waarvan je met z’n tweeën zult willen genieten.

Dit zijn slechts enkele van de betoverende intermezzo’s waarvan je met z’n tweeën zult willen genieten.

Bij kaarslicht

Betoverend intermezzo

Ben je op zoek naar een restaurant om je geliefde mee naartoe te nemen voor een heerlijk moment met z’n tweeën, voor Valentijnsdag of om jullie liefde te verklaren?

Laat ons je 4 geweldige restaurants zien waar de sfeer precies goed is voor een moment van intimiteit en verwennerij.

Maak je keuze uit deze plekken die naar liefde ruiken!

Favorieten

Afrodiserende likeur

Probeer een nieuwe ervaring en proef l’Aphrodisiaque. Deze likeur is gemaakt met witte rum, specerijen en een infusie van saffraan van Safran de Cotchia.

Chocolade

Over afrodisiaca gesproken, de kruiden die worden gebruikt om chocolade te maken zouden verrassende eigenschappen hebben. Hoe dan ook, je vindt heerlijke, 100% handgemaakte exemplaren bij Taratata, Caramel et Chocolat waar Laurence werkt met onderscheidende cacao, geurige vruchten en kostbare specerijen, afhankelijk van de seizoenen en de themacollecties.

Accessoires

Om je romantische weekend op smaak te brengen, biedt de Love Boutique Ose&vous accessoires, outfits, producten… van een eenvoudige eend tot een 50 Shades of Grey outfit.

Een klein nestje voor de nacht

Welkom in Slaap in een Bubble voor een nacht weg van alles in een ongewone accommodatie, met je hoofd in de sterren… in de Betoverde Bubbel.

Hongerig naar een verblijf in de natuur? De Abarolodge is een uit massief hout opgetrokken gîte waar een warme, rustige en rustgevende sfeer heerst.

Bij Ferme au Moulin word je naast de boerderij ontvangen in een atypische oude windmolen met karakter.

Authenticiteit, geschiedenis en design smeden de sfeer van het hotel bij Naxhelet Golf Club waar de kamers uitzicht bieden op het platteland met de horizon als middelpunt.

Aux 4 Saules, de gastheren verwelkomen je in hun boerderij in alle eenvoud in kamers die met respect voor het verleden zijn gerenoveerd.

Sluiten