Huy - bouletsHuy - boulets
©WBT David Samyn

Waar kun je eten?

Ontdek de gastronomische rijkdom van de Terres-de-Meuse, waar lokale culinaire tradities samengaan met internationale invloeden voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Van traditionele etablissementen tot de meest trendy restaurants, ontdek een selectie van plaatsen waar smakelijke gerechten elke smaakpapil zullen bevredigen.

Restaurants in Terres-de-Meuse

Een ontmoetingsplaats voor fijnproevers

Restaurants voor fijnproevers

Ontdek een selectie van de gastronomische restaurants in de regio,
waar getalenteerde chef-koks concurreren om inventieve, creatieve en verfijnde gerechten aan te bieden.
In deze etablissementen is de culinaire ervaring veel meer dan alleen een maaltijd –
het is een waar smaakavontuur, waarbij lokale producten en
de meest innovatieve culinaire technieken worden gecombineerd. Laat u betoveren door de unieke smaken, verrassende texturen en elegante presentaties van deze gerenommeerde gastronomische restaurants.

Lokale bistro's

Ontdek de warmte en authenticiteit van de bistro’s van Terres-de-Meuse. Deze vriendelijke etablissementen verwelkomen je met eenvoud en gulheid, in een warme en ontspannen sfeer. Laat je verleiden door lokale specialiteiten, vergezeld van een glas ambachtelijk bier en proef de authenticiteit van de lokale keuken in deze terroir bistro’s.

Les Bistrots de Terroir is een label dat deel uitmaakt van een netwerk dat aanwezig is in heel Wallonië. Door zich aan te sluiten bij het Bistrot de Terroir-netwerk, verbinden restaurants en cafés zich ertoe te voldoen aan strenge kwaliteitscriteria. Deze criteria omvatten onder andere de aanwezigheid van ten minste drie streekproducten, waarvan één permanent, en een minimale openingsduur van 250 dagen per jaar. Op deze manier bieden Bistrots de Terroir een kwaliteitsgarantie voor liefhebbers van de authentieke, lokale keuken.

Restaurants met sterren

Ontdek de meest prestigieuze en verfijnde restaurants in de regio Terres-de-Meuse.
Bekroond met Michelinsterren bieden deze etablissementen
een onvergetelijke culinaire ervaring, met creatieve gerechten, verse en lokale producten,
alsook een uitzonderlijke service. Laat u verleiden door de inventieve en verfijnde keuken,
gesublimeerd door de kunst van de sterrenchefs uit de regio.

Sluiten