Zie foto's (4)

Château de Waleffe

MICE - Infrastructuur ,  Infrastructuur - Evenementenlocaties ,  Infrastructuur - Kasteel/Abdij in Les Waleffes

  • Het Château de Waleffe is een familiebezit uit de tijd van Lodewijk XIV, prachtig bewaard gebleven en nog steeds bewoond door de eigenaren. De weelderige omgeving maakt het mogelijk om in de de gemeubileerde periode salons hoogstaande recepties te organiseren. In de Toren van het Château zijn de kamers ingericht met instrumenten uit het verleden. De goede inrichting van de zalen maakt de organisatie van al uw evenementen mogelijk. Buiten kunnen recepties onder een tent worden...

    Het Château de Waleffe is een familiebezit uit de tijd van Lodewijk XIV, prachtig bewaard gebleven en nog steeds bewoond door de eigenaren. De weelderige omgeving maakt het mogelijk om in de de gemeubileerde periode salons hoogstaande recepties te organiseren. In de Toren van het Château zijn de kamers ingericht met instrumenten uit het verleden. De goede inrichting van de zalen maakt de organisatie van al uw evenementen mogelijk. Buiten kunnen recepties onder een tent worden organiseerd voor maximaal 1000 personen.

    Het huis biedt ook extra diensten aan zoals bloemdecoratie, kinderopvoedster, audiovisuele buitenrmontage, heteluchtballon, helikopter, vertrek met een paardenkoets, enz.

    Een rondleiding door het kasteel (gevolgd door een lunch of een snack) kan op verzoek worden georganiseerd voor een groep van 25 personen.

  • Gesproken talen
    • Frans
Hal m2
Jubé - - - 60 -
Jean Curtius - 25 65 65 90
Dame d'Alagaon - - 80 100 120
Sieur Flaveau de la Rodière 132 - 200 200 450