Adobestock 395254955Adobestock 395254955
©Adobestock 395254955|Adobestock

Cadeau-ideeën
100% Terres-de-Meuse

Met Kerstmis nog maar een paar dagen voor de boeg is het tijd om na te denken over je cadeaushoppen…. En ook dit jaar is het meer dan belangrijk om lokale bedrijven te steunen, de ambachtslieden die ons dierbaar zijn, de restauranthouders en de accommodatieverschaffers in onze regio. Wat als de kerstman in 2022 uit de Terres-de-Meuse zou komen?

Inspiratie nodig? Hier zijn een paar ideeën, 100% Terres-de-Meuse! Een niet-uitputtende lijst met lekkere, mooie en zelfs ongewone cadeaus voor onder de boom.

Wondercom 7Wondercom 7
©Wondercom 7
Justine Toussaint

Ambassadeur
Terres-de-Meuse

Ju onderweg

Een "Terroir" geschenk

bij Hors du Commun

De cadeauwinkel Hors du Commun met lokale producten ligt in Huy. Deze winkel is de referentie voor lokale ambachten! Regelmatig komen kunstenaars en ambachtslieden uit de regio er samen om hun werk te laten zien. De winkel heeft ook een delicatessenwinkel en kruidenmixen.

Het is onmogelijk om niet iets te vinden wat je zoekt, om (jezelf) te geven voor de feestdagen.

Huy adventskalender

Nog een 100% lokaal geschenk: de adventskalender van het Office du Tourisme van Huy! Je vindt hem in de Dienst voor Toerisme en ook bij Hors du Commun. Hij bevat 24 “made in Huy”-producten, waaronder voedingsproducten, kaarsen, lokale bieren, chocolade, koekjes, enz.

Een verantwoord cadeau

bij Ultra bien - Concept store

Koop online, ja, maar niet zomaar! Vertrouw op de Ultra bien e-shop. Je vindt er online ‘coup de coeur’ producten die duurzaam, praktisch en zelfs ongewoon zijn. Ontdek deze prachtige “curieuze boetiek”, gelegen in Hoei.

Wacht niet om deze winkel te ontdekken!

Geef lezen cadeau

in Terres-de-Meuse

Geef het terroir cadeau

Het terroir van onze streek is magnifiek! De Terres-de-Meuse zullen uw smaakpapillen prikkelen.
Bieren, chocolade… maar ook wijn, fruit, saffraan en zelfs whisky!

Wil je een biertje?

Haspengouw, Condroz en de Maasvallei herbergen een aantal brouwerijen die het ontdekken waard zijn! De perfecte gelegenheid voor de feestdagen? Geef een doos zorgvuldig geselecteerde bieren cadeau!

Wijnen en gedistilleerde dranken

Wist je dat de whisky van The Owl Distillery wereldwijd is erkend? Deze heerlijke drank heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de titel van beste single malt in Europa! Een prestigieus geschenk… Er is meer in Terres-de-Meuse dan whisky, er zijn ook enkele zeer goede wijnen!

Lokaal aanbod

De doos Terres-de-Meuse

De smaken van de Terres-de-Meuse in één doos?

Durfallen op zoek naar nieuwe smaken vinden in deze doos een dozijn gevarieerde en verrassende kwaliteitsproducten, zoals chocolade met gojibessen, saffraanazijn en handgemaakte zeep. Ben je dus klaar voor een onvergetelijke smaak- en ontdekkingservaring?

Vanaf nu is de box verkrijgbaar in een“Luxe” versie: bubbels uit Huy, Capsule limonade, saffraanproducten, ambachtelijke chips uit Hollogne-sur-Geer, tapenades van Aux Vraies Saveurs, hartige crackers, chocolade en andere verrassingen!

Een cadeaubon voor een plaatselijk restaurant

Een ongewoon en cocooning verblijf

Gîtes, B&B’s, hotels, campings… Traditioneel of ongewoon, de Terres-de-Meuse hebben alle troeven in handen om aan uw vakantiewensen te voldoen.

Zoom in op Les 2 Elles, ecologisch verantwoorde Tiny-Lodges in het hart van het natuurpark Burdinale-Mehaigne

In het hart van een groene omgeving waar dieren in alle vrijheid leven, bieden Les 2 Elles twee ecologisch verantwoorde houten Tiny-Lodges. Buiten de tijd en gericht op de natuur, bieden deze twee accommodaties een ware oase van rust om de verbinding te verbreken.

Sluiten