Couple Adobestock 357026609 C StrelciucCouple Adobestock 357026609 C Strelciuc
©Couple Adobestock 357026609 C Strelciuc|Strelciuc Adobestock

4 activiteiten in Terres-de-Meuse

voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur. Of je het nu op de grote dag viert of in het weekend, het is een mooie gelegenheid voor een lekker etentje of een uitje. Om het in stijl te vieren in Terres-de-Meuse, hebben we hier onze ideeën voor activiteiten voor de gelegenheid.

Wondercom 7Wondercom 7
©Wondercom 7
Justine Toussaint

Ambassadeur
Terres-de-Meuse

Ju onderweg

Een romantische wellnessreis naar Naxhelet

Hier bij Wanze is ontspanning het sleutelwoord. Op het programma: een gastronomisch restaurant, intense ontspanning en een moment buiten de tijd op dit ongelooflijke landgoed midden in de natuur. Na een dagje ontspanning in de wellnessruimte kun je genieten van het lokale en seizoensgebonden menu dat speciaal voor deze gelegenheid is samengesteld door de chef-kok en zijn team, voordat je je oprolt in de veren van je bed.

Naast dit alles zijn er ook twee activiteiten inbegrepen: een ritje met de paardenkoets door het hart van het natuurpark Burdinale-Mehaigne, en een ontspannende 4-handenmassage voor twee personen om te beleven.

.

Een smakelijk moment in het restaurant

In Terres-de-Meuse hebben we 10 restaurants die je kunt boeken om te genieten met je wederhelft. Reserveer nu je tafel!

– Jacob’s Restaurant, in Nandrin, biedt een verleidelijk menu op zaterdag 11 februari en gedurende de hele Valentijnsweek
– Le Pampa Bar biedt een speciale Valentijnscocktail, de “Lover Club”, om nu te ontdekken!
– La Cuisine, een restaurant in Naxhelet, biedt ook een speciaal menu voor de gelegenheid, met de prachtige producten uit de moestuin en producenten uit de regio
– La Storia di Micelli in Villers-le-Bouillet verwelkomt je in een romantische omgeving met een smakelijk Valentijnsmenu!

Een romantische wandeling

Valentijnsdag of niet, er is nooit een beter moment om jezelf te trakteren op een klein uitje!

De rust van de Condroz inspireert tot sereniteit. Het landschap wordt gekenmerkt door een opeenvolging van heuvelruggen, tussen velden en beboste gebieden.

De wandeling van Cint-Fontaine en de vijvers neemt je mee op een tocht van 10,8 km langs geheime kastelen en een bucolische rivier. Je ontdekt het prachtige gehucht Cint of Saint-Fontaine voor een onvergetelijke romantische wandeling. Vertrek vanuit het charmante dorpje Pailhe. (Volg de rode verticale rechthoek).

Een uitje in een droomaccommodatie

Ben je op zoek naar een stedentrip of een intiem uitje op het platteland?
In Terres-de-Meuse kun je genieten van een ontspannen uitje voor twee.
Hier zijn twee verblijfplaatsen die zeker een bezoek waard zijn, om samen te ontspannen en nieuwe energie op te doen!

Sluiten