AdobeStock-c-deagreez-e1683637132402.jpegFemme assise dans son divan entrain de lire un livre
©Deagreez Adobestock

Cocooning activiteiten

in Terres-de-Meuse

Wat is er fijner dan na een drukke week, waarin de tijd lijkt te dringen, wat tijd voor jezelf te nemen? Het genot is op zijn hoogtepunt als je in de watten wordt gelegd op idyllische locaties, of het nu gaat om een weekend in een hotel of een uitzonderlijk wellnesscentrum. Totale ontspanning!

Wondercom 7Wondercom 7
©Wondercom 7
Justine Toussaint

Ambassadeur
Terres-de-Meuse

Ju onderweg

Ontkoppelen in een

bijzondere accommodatie

In Terres-de-Meuse kunt u uzelf trakteren op momenten van absolute ontspanning.
Geniet van een bruisend bad, een open haard of een onderdompeling in de natuur.

Wees in alle rust gehuld in de gedempte sfeer van een charmante gîte, hotel of chambre d’hôtes…

Les 2 elles

Welkom in Les 2 elles, 2 charmante huisjes midden in het natuurpark van de valleien van Burdinale en Mehaigne. Een groene omgeving bevolkt door loslopende dieren, pluimvee en beschermde vogels. Op het terras van de piepkleine huisjes kun je het hele jaar door genieten van het warme water van de Noordse baden en de zon zien ondergaan in de omliggende velden.

Trakteer jezelf op een vakantie

"Luie winter' in Naxhelet

voor een 5-sterren ervaring!

Naxhelet biedt je een cocooning wellness uitje op een unieke locatie.

Kruip lekker weg in de veren van dit prachtige 4-sterrenhotel en geniet van een selectie films, te ontdekken vanuit de warmte van het dekbed. Met een warme chocolademelk of een Weense koffie? De keuze is aan jou!

Neem dan een moment van ontspanning in de wellnessruimte met een zen-hotstonemassage. Psssst, het 5-gangenmenu is ook inbegrepen in het arrangement, voor een complete ervaring!

Opwarmen in de Bolens Sauna

Welkom bij Sauna Bolens, een Finse sauna midden in de natuur bij Hannut. Deze rustige, comfortabele plek kan worden gereserveerd voor 2 tot 4 personen. Hier kunt u nieuwe energie opdoen en heerlijk opwarmen. De sauna is uitgerust met sfeervolle LED-verlichting en verwarmt tussen 60 en 90°C.

Sluiten