Hoei met z'n tweetjes

Langs de Maas kan men schroomloos hand in hand wandelen, samen in dezelfde richting kijken of op een terrasje vertoeven en er met z'n tweetjes een heerlijk moment beleven. Er zijn vele mogelijkheden om samen te genieten.

Restaurants

Restaurants en cafés brengen animatie in het stadscentrum.Er zit voor iedereen wel wat bij: eetcafés, Italiaanse of Mediterrane keuken, hoogwaardige keuken en streekkeuken... aan u de keuze!

Op ontdekking van de panorama's

Talrijke panorama's bieden u de mogelijkheid Hoei anders te ontdekken. Samen in dezelfde richtig kijken, is dat niet het belangrijkste?
Niet te missen plaatsen: Solières, Fort, la Sarte, Mont Falise.

Boottochten

De tijd nemen en ervan genieten, met de stroom mee, aan boord van onze boot 'Val Mosan'. In de namiddag of op vrijdagavond om 18u30 smullend van een aperitiefplankje. De boot 'Val Mosan' is het romantisch plekje bij uitstek.

Picknicken

In Hoei zijn er tal van plekjes om even te stoppen en zich met z'n tweetjes aan een lekkere picknick te goed te doen. Stop even in de Vallei van de Solières, in het bos van Tihange, in de haven van Statte of Corphalie en geniet er enkele ogenblikken. Let er wel op dat deze plekjes niet voor picknicken bestemd zijn. Denk er dus aan uw afval na het eten mee te nemen. 'Wild barbecuen' is verboden.

Wandelen aan de waterkant

Hand in hand, in volle natuur en het kabbelende water, bestaat er iets romantischer?
De RAVeL langs de Maas, de Hoyoux en haar wilde water of de Solières en haar bos, zoveel plekjes om met z'n tweeën te genieten.