Val Mosan Collegiale FortVal Mosan Collegiale Fort
©OT Huy

Cruise

aan boord van de Val Mosan

Ontdek de schilderachtige charmes van de Maas tijdens een cruise aan boord van de Val Mosan, waar de rust van het water samengaat met de grootsheid van de landschappen. Laat je verleiden door dit betoverende intermezzo van geschiedenis, cultuur en ontspanning, terwijl de attente bemanning voor elk detail zorgt.

Maak deel uit van de bemanning van Val Mosan en laat de Maas u naar nieuwe horizonten leiden, zodat u onvergetelijke herinneringen overhoudt aan Hoei, gezien vanuit een andere hoek.

Tijdens een cruise van een uur kunt u de majestueuze collegiale kerk, het fort of het Battahuis bewonderen en de bijzonderheden van beide oevers van de Maas ontdekken. Aan de ene kant natuurlijke landschappen met groene heuvels en wijngaarden, en aan de andere kant een rijke industriële en commerciële sfeer. Deze ervaring neemt je mee op een vredige reis waar het water verhalen fluistert en de oevers goed bewaarde geheimen onthullen.

Na deze gedenkwaardige cruise ga je verder om de stad te voet te ontdekken. Geniet van haar uitzonderlijke erfgoed terwijl je de smalle straatjes verkent en laat je betoveren door haar historische bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes en warme sfeer.

Sluiten