Adobestock 238611015 C Lena MayAdobestock 238611015 C Lena May
©Adobestock 238611015 C Lena May|Lena May Adobestock

Zondag in het Natuurpark
Burdinal-Mehaigne

Voeg een nieuwe aflevering toe aan je vakantie

Rijd op zondagochtend naar het mooie dorpje Moha om de overblijfselen van het kasteel te bezoeken. Dit bastion uit de 12e eeuw, gelegen op de hoogten waar de Mehaigne en de Fosseroule samenvloeien, staat sinds 1981 op de monumentenlijst. Het kasteel van Moha, dat nu een ruïne is, herinnert aan het glorieuze, romantische en oorlogszuchtige verleden van de heren uit die tijd.

Op mooie dagen wordt het leven in het kasteel opgeluisterd door evenementen, thema-activiteiten en leuke rondleidingen, zodat bezoekers zich kunnen onderdompelen in de sfeer van de Middeleeuwen.

Het landgoed Naxhelet,
de perfecte plek om even op adem te komen

Voor de lunch blijf je in de gemeente Wanze, op weg naar Naxhelet. Het kasteel van de Naxhelet boerderij, geopend in het voorjaar van 2014, is omgetoverd tot een prachtige 18-holes golfbaan, een restaurant dat voor iedereen toegankelijk is en een hotel met 35 kamers, compleet met spa. Ontspan ’s middags in Naxhelet Wellness. Sauna, stoombad, ijsfontein, zoutcabine, binnenzwembad en à la carte behandelingen en massages. Als je liever gaat golfen, organiseert Naxhelet introductiecursussen. Naxhelet organiseert gratis introductiecursussen in de zomer, elke eerste zondag van de maand!

Goede plannen

Gratis toegang op de 1e zondag van de maand: leuke ideeën die je niet mag missen in Terres-de-Meuse!
– Fort de Huy en zijn gedenkteken
– Château de Jehay
– Musée communal de Huy, het hele jaar gratis

Sluiten