Balade à moha - Bocage d'antheitBalade à moha - Bocage d'antheit
©MT TDM

Een wandeling in Moha

Verliefd op haar dorp, nodigt Camille van de blog ‘The Pretty Getaways’ je uit voor een wandeling om Moha te ontdekken, in het hart van het natuurpark Burdinale Mehaigne. Hoewel ze al meer dan 15 jaar in dit mooie dorp woont, heeft ze pas onlangs geleerd om het te observeren en het van begin tot eind te verkennen om alle facetten te ontdekken.

picture-52-1612798407.jpgAu fi de nos découvertes
Onze ontdekkingen

Ambassadeur
Terres-de-Meuse

Moha

Ontdekking van de wijken Bruyères en Taillis

Met zijn kalkstenen vallei, de ruïnes van het feodale kasteel, de rivier Mehaigne en de lokale stenen huizen heeft Moha dat beetje waar je maar niet genoeg van kunt krijgen!

Om de schoonheid ervan te ontdekken is er natuurlijk de Promenade de la Pierre, een route van 7 km tussen Moha en Huccorgne, waarvan de reputatie goed gevestigd is. Het is ongetwijfeld een van de routes van Terres-de-Meuse waarover het meest is gesproken op sociale netwerken tijdens de lockdown.

Vandaag wil ik jullie een nieuwe route aanbieden die langs enkele van mijn favoriete plekjes in het dorp voert. Deze wandeling van 6 km loopt vanaf Place Jules Galloy door de wijken Bruyères en Le Taillis, langs velden, bossen en geheime paden (waaronder voor sommige Mohatois).”

De wandeling in een paar regels:

  • Afstand:lus van +/- 6 km
  • Duur: 1u45
  • Beginplaats: Place Jules Galloy, 4520 Wanze
  • Honden aangelijnd toegestaan
  • Geschikt voor kinderen

Ook te ontdekken ...

Sluiten