img8548-1920x1440-1.jpegMontgolfière qui survole les ruines du château d'Hollogne-sur-Geer et les décanteurs
©Ju on the road

Natuur vanuit de lucht

Hete lucht ballonvaart

Een uur vliegen met de wind mee betekent adembenemende landschappen ontdekken, uitzonderlijke architectonische locaties op een nieuwe manier bezoeken, maar ook de evolutie van onze natuur begrijpen terwijl je tegen de boomtoppen botst.

Boord voor deze onvergetelijke ervaring vanaf een uitzonderlijke locatie.

Bij de landing, om bij te komen van je emoties, wordt er een glas champagne voorzien in het midden van de velden.

Wat dacht je van wat hoogte?

Start vanaf een uitzonderlijke locatie zoals het kasteel van Modave, het kasteel van Limont (Donceel), het kasteel van Saint-Vitu (Tinlot) of de boerderij van Gathy in Wasseiges.

Let op, de exacte opstijgplaats wordt op de dag zelf gekozen door de piloot, afhankelijk van de windrichting, om het luchtruim rond de kerncentrale van Tihange en de luchthaven van Bierset te vermijden, die verboden terrein zijn voor heteluchtballonnen.

Bij aankomst op de opstijglocatie krijg je een korte briefing over de vlucht en de veiligheid om ervoor te zorgen dat je geniet van dit ongewone avontuur in de lucht.

Neem je voucher mee, neem goede schoenen mee voor in de velden en neem een pet mee voor de hitte van de brander.

Speciale voorwaarde

Hete lucht ballonvaart

Minimaal 1 m lang zijn
Minder dan 100 kg wegen
Geen prothese-heupen, -knieën of -voeten dragen
Geen problemen met het binnenoor hebben (duizeligheid)
Geen zwangerschap hebben

Verzekering

Alle passagiers worden gedekt door de dienstverlener van Montgolfière.be.
De piloten zijn allemaal professionals en de vluchten zijn goedgekeurd en staan onder toezicht van de luchtvaartdienst.

Op zoek naar avontuur?

De vluchten vinden plaats in de late namiddag (2 tot 3 uur voor zonsondergang) of net na zonsopgang. Dit zijn de momenten waarop het licht het mooist is en de thermische bewegingen zwak zijn, waardoor de heteluchtballonnen veilig met de wind mee bewegen.

Een vluchtbeslissing wordt genomen vóór 14.30 uur op dezelfde dag voor late vluchten, en vóór 18.00 uur de dag ervoor voor ochtendvluchten.

Montgolfiere.be informeert je zo snel mogelijk over de vluchtbeslissing per telefoon of sms, evenals de door de piloot gekozen opstijglocatie en het exacte tijdstip van de ontmoeting. Zo heb je voldoende tijd om je te organiseren en naar de opstijgplaats te komen. Als je de sms niet ontvangt, aarzel dan niet om hen te bellen op 02 358 30 30.

Sluiten