Safran De Cotchia E (5)Safran De Cotchia E (5)
©Safran De Cotchia E (5)|Eric Léonard

Saffraan ijs

Bereid je voor op een culinaire reis als geen ander, waar versheid en elegantie elkaar ontmoeten en leiden tot deze uitzonderlijke lekkernij die jou en je geliefden zeker zal weten te bekoren.

ElodieElodie
©Elodie
Voorgesteld door

Elodie

Directeur van het Maison du Tourisme

Kies met zorg en aandacht

De ingrediënten

Voor 4 personen

 

  • 150 g mascarpone
  • 10 cl slagroom
  • 1 eierdooier
  • 1 snufje saffraan (‘Cotchia’ saffraan)
  • 4 plakjes gerookte zalm voor presentatie (van bij ‘Saveurs Scandinaves’)
  • 1 citroen
  • dille

.

Maak met passie

De bereiding

 

     45 minuten  Makkelijk   Goedkoop     


1. Snijd de zalm in dunne reepjes en breng op smaak met de dille en het citroensap.

2. Meng de mascarpone, de room, de eierdooier, het zout, de saffraan en wat pulp van de citroen.

3. Giet het mengsel in de ijsmachine en laat het ongeveer 30 minuten draaien.

Serveertip :

Schik de zalmreepjes in waaiervorm en leg er een bolletje saffraan ijs op. Je kunt deze bereiding ook serveren met blokjes avocado en een schijfje citroen.

 

Wij zorgen alvast voor de sfeer

In je keuken

Front 242 – Welcome to Paradise

Het team stelt je voor om te koken met muziek

Kook de sterren van de hemel op een topper van bij ons.

 

Waar kan ik die krijgen?

Onze producenten