Voor 4 personen
- 150 g mascarpone
- 10 cl slagroom
- 1 eierdooier
- 1 snufje saffraan (‘Cotchia’ saffraan)
- 4 plakjes gerookte zalm voor presentatie (van bij ‘Saveurs Scandinaves’)
- 1 citroen
- dille
.

.
45 minuten Makkelijk Goedkoop
1. Snijd de zalm in dunne reepjes en breng op smaak met de dille en het citroensap.
2. Meng de mascarpone, de room, de eierdooier, het zout, de saffraan en wat pulp van de citroen.
3. Giet het mengsel in de ijsmachine en laat het ongeveer 30 minuten draaien.
Schik de zalmreepjes in waaiervorm en leg er een bolletje saffraan ijs op. Je kunt deze bereiding ook serveren met blokjes avocado en een schijfje citroen.
Het team stelt je voor om te koken met muziek
Kook de sterren van de hemel op een topper van bij ons.