Safran De Cotchia E (5)Safran De Cotchia E (5)
©Safran De Cotchia E (5)|Eric Léonard

Saffraanijs

Bereid je voor op een gedenkwaardige culinaire reis, waar versheid en elegantie samenkomen om een uitzonderlijk ijsje te creëren dat je met je geliefden kunt delen.

ElodieElodie
©Elodie
Voorgesteld door

Elodie

Directeur van het Maison du Tourisme

Kies met zorg

De ingrediënten

Voor 4 personen

 

  • 150 g mascarpone
  • 10 cl crème fleurette
  • 1 eierdooier
  • 1 snufje saffraan (Safran de Cotchia)
  • 4 plakjes gerookte zalm voor presentatie (Saveurs scandinaves)
  • 1 citroen
  • dille

.

Gemaakt met passie

Voorbereiding

 

45minuten Easy Cheap

1. Snijd de zalm in dunne reepjes en breng op smaak met de dille en het citroensap.

2. Meng de mascarpone, de eidooier, een snufje zout, saffraan en een paar blokjes citroenpulp.

3. Laat ongeveer 30 minuten opstijven in een ijsmachine.

Presentatietip:

Dispergeer de zalmreepjes en leg het bolletje saffraanijs erop. Je kunt deze bereiding ook aanbieden met blokjes avocado en een schijfje citroen

 

Wij brengen de stemming

In je keuken

XXX

Het team nodigt je uit om te koken op muziek

Sluiten