Voor 1 cake
- 135 g patisseriebloem
- 120 g basterdsuiker
- 270 g wortelen
- 1 eetlepel zonnebloem- of walnootolie
- 10 walnoten
- zakje droge gist
- 3 eieren
- Een paar snufjes kaneel

40 min Makkelijk Goedkoop
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Schil de wortelen en rasp ze vervolgens heel fijn.
3. Maal de walnoten (of plet ze als je een knapperig tintje aan de cake wilt toevoegen).
4. Meng de eieren met de suiker.
5. Voeg de overige ingrediënten toe aan het mengsel : de bloem, de walnoten, de olie, de gist, het kaneel en tot slot de geraspte wortelen.
6. Beboter een bakvorm en giet het beslag erin.
7. Bak 30 tot 35 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Smakelijk !
Het team stelt je voor om te koken met muziek
Kook de sterren van de hemel op een topper van bij ons.