Voor 1 cake
- 135 g banketbakkersmeel
- 120 g bruine suiker
- 270 g wortelen
- 1 volle eetlepel zonnebloem- of walnootolie
- 10 walnoten
- 1 zakje bakpoeder
- 3 eieren
- Een paar snufjes kaneel

40minutes Makkelijk Goedkoop
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Schil de wortelen en rasp ze fijn.
3. Poeder de walnoten (of plet ze als je een knapperige cake wilt).
4. Meng de hele eieren met de bruine suiker.
5. Voeg de rest van de ingrediënten toe aan dit mengsel: de bloem, walnoten, olie, gist, kaneel en tot slot de geraspte wortels.
6. Beboter een bakvorm en giet het mengsel erin.
7. Bak 30 tot 35 minuten op 180°C.
Eet smakelijk!
Het team nodigt je uit om te koken op muziek
Een mooie melodie die langere dagen aankondigt.