Voor 1 taart
- 1 (rol) zanddeeg
- 4 tomaten
- 2 uien
- ½ courgette
- 2 paprika’s
- 1 aubergine
- Olijfolie
- 1 eetlepel fijne mosterd
- Geraspte kaas

45minuten Easy Cheap
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Het deeg moet vervolgens 15 minuten blind worden gebakken in een taartvorm op 180 °C.
3. Bak tegelijkertijd de in blokjes gesneden uien, tomaten en paprika’s in een pan en de in blokjes gesneden aubergine en courgettehelften in een andere pan, beide met een scheutje olijfolie, gedurende 15 minuten.
4. Meng de ingrediënten uit de twee pannen, voeg de fijne mosterd toe en meng nogmaals.
5. Giet het mengsel over het voorgebakken zanddeeg.
6. Bedek de bereiding met een laag geraspte kaas en zet nog 10 minuten terug in de oven.
Smakelijk !
Zin om er een volledige maaltijd van te maken ? Voeg dan een dun laagje gebakken rundergehakt toe, mooi verstopt onder de laag groenten.
Het team stelt je voor om te koken met muziek
Kook de sterren van de hemel op een topper van bij ons.