Adobestock C GraphixchonAdobestock C Graphixchon
©Adobestock C Graphixchon|Graphixchon Adobestock

Top lokale goedheid

Is gulzigheid echt een slechte gewoonte? Natuurlijk niet! Zeker niet in Terres-de-Meuse… En het zou zonde zijn om de gevarieerde en originele smaken van onze bestemming te missen. Veel producenten en restauranthouders werken samen om de smaakpapillen van fijnproevers te verwennen. Maar je kunt ook vanuit je eigen keuken heerlijke gerechten bereiden met lokale producten. Het enige wat je hoeft te doen is…

Is gulzigheid echt een slechte gewoonte?

Natuurlijk niet! Zeker niet in Terres-de-Meuse…
En het zou echt zonde zijn om de gevarieerde en originele smaken van onze bestemming te missen.
Veel producenten en restaurateurs werken samen om de smaakpapillen van fijnproevers te verwennen.
Maar u moet ook weten dat u vanuit uw eigen keuken exquise gerechten kunt samenstellen met lokale producten.
Het enige wat u hoeft te doen is…

Wil je er iets groots van maken?

Dompel jezelf onder in de wereld van delicate smaken en intense aroma’s, en laat je meevoeren door de rijkdom van ons kaaserfgoed. Ambachtelijke producten, gemaakt met passie en knowhow, wachten op je in deze gastronomische regio waar traditie harmonieus samengaat met innovatie. Of je nu een fan bent van romige geitenkaas of een liefhebber van kazen met een gulle textuur, Terres-de-Meuse is een paradijs voor fijnproevers op zoek naar unieke kaaslekkernijen.

Volledig berijpt

Als het warm is (of niet noodzakelijk), is het idee van een ijsje altijd welkom…
vooral als het gemaakt is van verse, lokale producten.
Afgehaald bij een boerderij, winkel of zelfs een omgebouwde caravan of geniet ervan in de woonkamer,
er is geen tekort aan ijs in Terres-de-Meuse.

Op een dienblad of in een doos?

De liefde tussen het vlakke land en chocolade duurt al generaties lang,
de eerste chocoladefabriek opende haar deuren in Antwerpen in 1831.
Bij Terres-de-Meuse zetten we deze traditie voort en maken we repen en pralines in alle soorten.
En zoals “België – anders fenomenaal” zegt:
Chocolade wordt bewaard ver weg van de zon. Geen wonder dat we de beste in België vinden.”