Dompel jezelf onder in een wereld van smaken, met passie gekweekt door onze lokale producenten. Laat je verleiden door de versheid en diversiteit van hun oogsten en proef...
Top lokale goedheid
Is gulzigheid echt een slechte gewoonte?
Natuurlijk niet! Zeker niet in Terres-de-Meuse…
En het zou echt zonde zijn om de gevarieerde en originele smaken van onze bestemming te missen.
Veel producenten en restaurateurs werken samen om de smaakpapillen van fijnproevers te verwennen.
Maar u moet ook weten dat u vanuit uw eigen keuken exquise gerechten kunt samenstellen met lokale producten.
Het enige wat u hoeft te doen is…
Dompel jezelf onder in een wereld van smaken, met passie gekweekt door onze lokale producenten. Laat je verleiden door de versheid en diversiteit van hun oogsten en proef...
Wil je er iets groots van maken?
Dompel jezelf onder in de wereld van delicate smaken en intense aroma’s, en laat je meevoeren door de rijkdom van ons kaaserfgoed. Ambachtelijke producten, gemaakt met passie en knowhow, wachten op je in deze gastronomische regio waar traditie harmonieus samengaat met innovatie. Of je nu een fan bent van romige geitenkaas of een liefhebber van kazen met een gulle textuur, Terres-de-Meuse is een paradijs voor fijnproevers op zoek naar unieke kaaslekkernijen.
Dorst?
Ongewone smaken (en bezoeken)
In Terres-de-Meuse worden slakken gekweekt, gojibessen geteeld en saffraan gekweekt.
Volledig berijpt
Als het warm is (of niet noodzakelijk), is het idee van een ijsje altijd welkom…
vooral als het gemaakt is van verse, lokale producten.
Afgehaald bij een boerderij, winkel of zelfs een omgebouwde caravan of geniet ervan in de woonkamer,
er is geen tekort aan ijs in Terres-de-Meuse.
Op een dienblad of in een doos?
De liefde tussen het vlakke land en chocolade duurt al generaties lang,
de eerste chocoladefabriek opende haar deuren in Antwerpen in 1831.
Bij Terres-de-Meuse zetten we deze traditie voort en maken we repen en pralines in alle soorten.
En zoals “België – anders fenomenaal” zegt:
“Chocolade wordt bewaard ver weg van de zon. Geen wonder dat we de beste in België vinden.”