Adobestock 479177119 C MonticelllloAdobestock 479177119 C Monticellllo
©Adobestock 479177119 C Monticellllo|Monticellllo Adobestock

Verrassende geesten

Pastis, whisky, gin, rum… alleen al het noemen van deze dranken brengt ons zelden naar België. Maar in het hart van de Terres-de-Meuse streek trotseren enkele uitstekende producenten alle verwachtingen, sommige zelfs met prestigieuze prijzen. Deze verbazingwekkende verkenning laat zien dat de schatten van het Belgische terroir veel verder reiken dan onze gebruikelijke smaakpapillen.

Belgische pastis

4 keer medailleur

Laat je verrassen door de zomerse frisheid van Organic Pastis Ardent, een delicate fusie van anijs en een palet van plantaardige ingrediënten. De subtiele toevoeging van zoethout zorgt voor een zoetheid die danst in de mond. Deze drank is het resultaat van een complexe harmonie van meer dan 10 planten en wordt zorgvuldig vervaardigd in hun exclusieve ateliers, waardoor je zomerse aperitiefmomenten een vleugje Luik krijgen.

Voor de beste ervaring geniet je van deze schat door hem te verlengen met vers water (tot 5 volumes). De ijsblokjes nodigen zichzelf uit in het bakje water in plaats van rechtstreeks in het glas.

Naast het biologische label* zet Noblesse zich met zijn ingrediënten in voor een uitmuntende productie die ver afstaat van industriële methoden. Dankzij de jarenlange expertise nodigt het huis Noblesse u uit om te genieten van producten die de tand des tijds hebben doorstaan en waarvan de smaak en heilzame eigenschappen vandaag de dag onmiskenbaar zijn.

Na de eerste prijs te hebben gewonnen op de wedstrijd in Frankfurt in 2020, de eerste plaats te hebben veroverd op een internationale wedstrijd in Brussel in 2021 en de gouden medaille te hebben gewonnen in Lyon in 2022, is deze drank met anijssmaak onlangs opnieuw bekroond met goud in Lyon voor het jaar 2023, waarmee een nieuwe ster is toegevoegd aan zijn palmares.

Sluiten