Mt Tdm1Mt Tdm1
©Mt Tdm1

De schattenjacht van de tempeliers

in Villers-le-Temple (Nandrin)

Vind de verloren schat van de Tempeliers

Tempeliers schattenjacht

Onder de titel “Vind de verloren schat van de Tempeliers” en ontwikkeld door ATL (accueil temps libre), is deze gemakkelijke wandeling van 5,5 km 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk.

Met deze activiteit kun je het dorp Villers-le-Temple op een leuke en aantrekkelijke manier ontdekken. De wandeling begint bij de sporthal (Rue J. Pierco, 4 in Villers-le-Temple), waar een bord en een box informatie en ondersteuning geven over het spel. Na de wandeling (niet toegankelijk voor kinderwagens en PRM’s) kunnen jong en oud de schatkist openen met behulp van de 3-cijferige code die onderweg is gevonden. Binnen wacht hen een kleine verrassing.

Bon Ap' tas

Pak de tas “Bon ap’!” in (ap als in apéro/appétit/middag), met een compleet aperitief voor twee en suggesties voor wandelroutes. Fijnproevers kunnen genieten van de natuur en onvermoede schatten terwijl ze appelsap, limonade, een aperitiefbuisje, een biertje, chips, auberginekaviaar en crackers, worstjes proeven.

Deze isothermische rugzak (die je bewaart voor je volgende wandelingen) wordt verkocht voor €25 en is verkrijgbaar bij het Maison du Tourisme (Quai de Namur, 1 – 4500 HUY) en bij bepaalde informatiepunten van partners.

Sluiten