De paardebloem wordt echter verkeerd beoordeeld, want hij biedt van alles, van zijn wortel tot zijn bloemen tot zijn bladeren en bloemknoppen. In feite is het de eerste bloem van het seizoen, die bloeit en waait in de wind om mooie dagen en de komende zon aan te kondigen.
Marie-France heeft dit goed begrepen en plukt deze bloem zelfs al een paar jaar om haar drankje te maken en haar recept te verfijnen voor zichzelf en haar geliefden.
In 2022 probeerde ze een professionele omschakeling en richtte ze haar bedrijfje op. Ze produceerde in Vyle-et-Tharoul in de “Coworking by Devenirs” waar ze haar vaten neerzette en toegang had tot de keuken, die voldeed aan de AFSCA-voorschriften.
Sinds haar debuut op de weekmarkten in Marchin en Braives en op ambachts- en smaakmarkten, zoals het Fête de la Ruralité in Vyle-et-Tharoul en het fête du Printemps in Huy … blijft haar wijn verbazen.